День Незалежності

27.08.2013

До Дня Незалежності України КМДА і Компанія BogushTime провели Свято на Хрещатику «Карта Мрії Української Сім'ї». "Бабусина Торбинка" підтримує сімейні та родинні традиції, тому також взяли участь у святкуванні.

карта карта карта«Бабусина Торбинка» створила власну карту мрій, на якій ми зобразили наші мрії, в те, що ми віримо, наші цінності, наше бачення  квітучої України, щасливої української родини, здорової нації.

Щиро дякуємо Студия управления временем BogushTime за можливість стати частиною заходу, що змінює майбуття нашої Батьківщини на краще.

На Хрещатику відбувалися справжня магія чудес…. Яке ж було наше здивування, коли на Картах Мрій людей ми побачили Бабусину Торбинку.

карта картакартакартаПровели розслідування... А виявилось, що з кошика «Бабусиної Торбинки» зник наш каталог продукції. Ми одразу спробували відшукати власників карт мрій…. Радіємо, що Бабусина Торбинка потрапила у Мрії двох родин. Радіємо, що мрії здійснюються… З радістю подарували Бабусину Торбинку зі свіжою городиною одній з родин, яку вдалося знайти.картакартаА ще ми робили паперових журавликів - символ здійснення найзаповітніших мрій http://www.urakami.narod.ru/main/sadako.html

Яке ж було здивування, коли до нас несподівано підійшла японська пара і подарували журавлика. Так були вражені… жодного слова, ми зрозуміли один одного без слів, лише погляд, лише посмішка вперемішку зі смутком і радістю…картакартакартакартаЧудове свято, наповнене змістом… Радіємо, що не лише взяли участь у встановленні рекорду України, а й впевнились - мрії «Бабусиної Торбинки» співпадають з мріями Українських Родин!карта

Повний фото звіт за посиланнями: 

https://plus.google.com/u/0/photos/104844115407267852589/albums/5916701013542788129?tab=wX

 

Коментарі

comments powered by Disqus
Спортивное питание